Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΗΜΕΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 24/07/2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την ευαισθητοποίηση των μελών σε θέματα Υγείας, αποφάσισε την Ίδρυση Τράπεζας Αίματος για τα μέλη του Επιμελητηρίου με εθελοντικές αιμοδοσίες, τόσο των μελών του, όσο και των μελών των επαγγελματικών ενώσεων και σωματείων του Νομού μας.
Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας του, το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής προωθεί και ενισχύει το θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας και αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική του υπευθυνότητα.
Στην πλαίσια αυτής της προσπάθεια του, το Επιμελητήριο όρισε Ημέρα Αιμοδοσίας στις 24 Ιουλίου 2011, ημέρα Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 14:00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Νέων Μουδανιών.
Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι..... ανάγκες σε αίμα είναι αυξημένες και η σημασία της αξίας της αιμοδοσίας αυτονόητη και χιλιοειπωμένη. Στο χέρι μας είναι να παρακάμψουμε τις οποιεσδήποτε προφάσεις και να βρούμε τον λίγο χρόνο που απαιτείται για να κάνουμε μια προσφορά ζωής, που ανταμείβεται στο μέλλον σίγουρα και ποικιλοτρόπως.
Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να συμμετάσχετε στην αιμοδοσία και να δείξετε την ανάλογη ευαισθησία προσερχόμενοι στον τόπο αιμοδοσίας όπου θα υπάρχει κινητή μονάδα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΚΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: