Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Θα κληθούν 600 ταξιτζήδες ως ύποπτοι αδικημάτων

Του Παναγιώτη Στάθη
Έξι δικογραφίες με 600 αριθμούς πινακίδων οχημάτων ταξί που παρακωλύουν την κυκλοφορία σχημάτισε η αστυνομία και τις έστειλε στον Εισαγγελέα Κων/νο Σιμιτζόγλου ο οποίος διέταξε προκατακτική εξέταση για την υπόθεση.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πώς οι 600 ιδιοκτήτες ταξί η ταυτότητα των οποίων θα εντοπιστεί (σύμφωνα με την παραγγελία του εισαγγελέα) βάσει των πινακίδων από την τροχαία, θα κληθούν να καταθέσουν ως ύποπτοι τέλεσης αδικημάτων και συγκεκριμένα:


- Παρακώλυσης συγκοινωνιών, διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών αλλά και....  παράνομης βίας για τις περιπτώσεις αυτές που οι υπαίτιοι φέρονται να σήκωναν τις μπάρες των διοδίων και να άφηναν τα αυτοκίνητα να περνούν ελεύθερα. Τα περιστατικά αυτά έχουν καταγραφεί στην Αττική Οδό, στο αεροδρόμιο, τα διόδια Αφιδνών, Μάνδρας και Ρουπακίων. Τα παραπάνω αδικήματα τα οποία θα ερευνηθούν, φέρονται να έχουν διαπραχθεί από τις 17/7 και μετά.


Οι δικογραφίες επιστράφηκαν στην τροχαία για να να εντοπιστούν βάσει των πινακίδων οι ιδιοκτήτες των ταξί προκειμένου να κληθούν και να καταθέσουν ως ύποπτοι.

Πηγή:.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: