Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Συνελήφθη ο βιαστής της 12χρονης

45ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Ένας άνδρας, ηλικίας 45 ετών, από τη Δημοτική Κοινότητα Κάρυανης του Δήμου Παγγαίου, συνελήφθη χθες το βράδυ για το βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού από τις Σέρρες.

Ο 45χρονος ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, δηλώνοντας, μάλιστα, πως είχε εκτίσει εξαετή ποινή φυλάκισης στη..... Γερμανία για ανάλογη υπόθεση βιασμού.
Ο δράστης, μετά την ομολογία του, αναγνωρίστηκε από το 12χρονο κορίτσι, οι γονείς τους οποίου κατήγγειλαν το βιασμό του στις αστυνομικές αρχές το βράδυ της Τετάρτης.
Η 12χρονη έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην παραλία Οφρυνίου του Δήμου Παγγαίου. Το απόγευμα της Τετάρτης ξεκίνησε από το σπίτι της για να πάει σε κοντινό περίπτερο. Στη διαδρομή, ο 45χρονος άντρας, που οδηγούσε ένα κόκκινο αυτοκίνητο, τη σταμάτησε και της πρότεινε να τη μεταφέρει στον προορισμό της. Αντ' αυτού, ωστόσο, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, όπου τη βίασε. Στη συνέχεια, την επέστρεψε στο σημείο, απ' όπου την παρέλαβε, αλλά σε αρκετά μακρινή απόσταση από το σπίτι της. Η 12χρονη επέστρεψε σοκαρισμένη στο σπίτι και αμέσως οι γονείς κατήγγειλαν το γεγονός στις αστυνομικές αρχές.
Ο ιατροδικαστικής εξέτασε το νεαρό κορίτσι, το βράδυ της Τετάρτης, στο Νοσοκομείο Καβάλας και επιβεβαίωσε το βιασμό του.
Η κινητοποίηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας ήταν μεγάλη τόσο στα γεωγραφικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας όσο και στις γύρω περιοχές. Μάλιστα, προτού ο δράστης ομολογήσει την πράξη του, είχε γίνει η προσαγωγή τεσσάρων υπόπτων.
ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: