Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Στόχος «αγανακτισμένων» έγιναν το Δεκαπενταύγουστο υπουργός και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Φραστική επίθεση δέχθηκαν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μ.Καρχιμάκης, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος  και ο βουλευτής Χρ.Μαγκούφης.
Επεισόδιο μεταξύ του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη και πολίτη σημειώθηκε, το βράδυ της παραμονής της Παναγίας, σε πανηγύρι στο χωριό Μαρωνιά, κοντά στη Σητεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από θαμώνες που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού, ένας άνδρας διαπληκτίσθηκε με το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονο επεισόδιο, που μπορεί να έπαιρνε και ακραίες διαστάσεις, αν δεν επικρατούσε η..... ψυχραιμία.

“Το επεισόδιο προκάλεσαν δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ” είπε στο Cretalive.gr, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος επιβεβαιώνει το επεισόδιο, διαψεύδει, ωστόσο, ότι ο άνδρας χειροδίκησε σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Μ. Καρχιμάκη, η επίσκεψή του στη Μαρωνιά, το βράδυ της Κυριακής, έτυχε εγκάρδιας υποδοχής, τουλάχιστον από την πλειοψηφία των θαμώνων. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ πέρασε από όλα τα τραπέζια, χαιρετώντας τους παρευρισκόμενους, ωστόσο σε ένα από τα τραπέζια – όπου επίσης τον χαιρέτησαν ένθερμα – κάθονταν δύο άτομα, που φέρονται να είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ένας εκ των δύο ανδρών κινήθηκε, μεν, απειλητικά εναντίον του Μ. Καρχιμάκη και εναντίον του γιου του (!), αλλά οι ψυχραιμότεροι παρενέβησαν και τον απομόνωσαν, βάζοντας τέλος στο περιστατικό.

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε το Σάββατο και  στην Κυλλήνη, όπου βρέθηκε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.
Επίσης αποδοκιμασίες δέχτηκε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης στην Καλαμάτα, κατά την διάρκεια πανηγυριού.
Στο ετήσιο πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου της Αγναντιάς του Δήμου Καλαμπάκας, μόλις πήρε το μικρόφωνο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρ. Μαγκούφης ο κόσμος άρχισε να τον αποδοκιμάζει έντονα

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απτόητος συνέχισε και από το μικρόφωνο απευθυνόμενος στον κόσμο είπε «Το να μας αποδοκιμάζουν ακόμα και το να μας γιαουρτώνουν είναι σημάδια της Δημοκρατίας» δικαιολογώντας αυτήν την φράση τους συγκεντρωμένους ενώ συνέχισε λέγοντας πως «είναι φυσιολογικές οι όποιες διαμαρτυρίες αυτό τον καιρό από τους πολίτες που περνούν δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα.»

Στον επίλογο του χαιρετισμού του ο Βουλευτής και παρά την παρατεταμένες αποδοκιμασίες είπε «Παρά τις όποιες διαμαρτυρίες σας εγώ σας αγαπώ».

Ο χαιρετισμός του κ. Μαγκούφη κράτησε περίπου δύο λεπτά και ήταν κάτω από τις συνεχείς αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων. Προς γενική έκπληξη των πάντων αντί να αποχωρήσει ο Βουλευτής σήκωσε την παρέα του και …χόρεψε στην πίστα για περίπου μισή ώρα.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: