Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΥΒΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε. για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνει εκδηλώσεις ανάδειξης και προβολής των τοπικών προϊόντων και των επιχειρήσεων της Χαλκιδικής.
  Μετά την επιτυχή έκθεση ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ «Λάδι - ελιά - κρασί - μέλι - κερί» το καλοκαίρι του 2010, διοργανώνει και φέτος Έκθεση Τοπικών Προϊόντων - Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών της Χαλκιδικής, στο Συνεδριακό - Εκθεσιακό Κέντρο Χαλκιδικής του Δήμου Πολυγύρου στις Καλύβες.
     Στο μεταξύ, τριάντα Χαλκιδικιώτες παραγωγοί, ένωσαν τις.... δυνάμεις τους και συγκρότησαν τον Συνεταιρισμό Παραγωγών Δήμου Πολυγύρου (ΣΥ.ΠΑ.ΔΗ.ΠΟ.) με στόχο να αναδείξουν τα παραδοσιακά προϊόντα τους.
     Παράλληλα με την Έκθεση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε. (Cluster), που λειτουργεί στο Συνεδριακό – Εκθεσιακό Κέντρο Καλυβών του Δήμου Πολυγύρου, λειτουργεί και εκθετήριο – σημείο πώλησης των προϊόντων του Συνεταιρισμό Παραγωγών Δήμου Πολυγύρου.
Βιολογικά και συμβατικά προϊόντα όπως ελιές, λάδι, μέλι, βασιλικός πολτός, κρασί, γαλακτοκομικά, κεριά, βότανα, σαπούνια, περιμένουν τους λάτρεις της καλής διατροφής στη Χαλκιδική.
halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: