Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΛΑΒΑΛ

Τη Χαλκιδική θα επισκεφτεί αντιπροσωπεία του Δήμου Λαβάλ της Γαλλίας με επικεφαλής τον κ. Guillaume Garot, Βουλευτή της Μαγιένης και Δήμαρχο του Λαβάλ, από τις 29 έως τις 31 Αυγούστου 2011. Τον Δήμαρχο θα συνοδεύουν οι συνεργάτες του κα Francoise Marchand, Αντιδήμαρχος του Λαβάλ και ο κ. Claude Apchain, Πρόεδρο του Συλλόγου Λαβάλ-Ελλάς.
Σκοπός της επίσκεψης  είναι η υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και του Δήμου Λαβάλ της Γαλλίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου 2011 ώρα 12:00 στο Διοικητήριο της...... Περιφερειακής Ενότητας στον Πολύγυρο.
Στην τελετή θα παραστεί και ο Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη κ. Christian Thimonier.
To Πρωτόκολλο Συνεργασίας που θα υπογράψουν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Γιώργος και ο Δήμαρχος του Λαβάλ κ. Guillaume Garot είναι συνέχεια της μακρόχρονης και ουσιαστικής φιλίας- συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί και διατηρηθεί από το 1996 μεταξύ των δύο περιοχών.
Πρόγραμμα Τελετής

12.00 - Χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Γιώργου.
          - Αντιφώνηση του Βουλευτή και Δημάρχου Λαβάλ κ.               
            Guillaume Garot.
         - Χαιρετισμοί επισήμων.
12.20 - Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας.
12.30 - Μικρή καλλιτεχνική εκδήλωση με τη χορωδία του ΚΑΠΗ Πολυγύρου.
        -  Δεξίωση
Επιπροσθέτως η Γαλλική αντιπροσωπεία θα ξεναγηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πολυγύρου ώρα 11:00 και στον Αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Ολύνθου από την αρχαιολόγο κα Ελισάβετ Τσιγαρίδα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: