Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Μεμονωμένα προβλήματα στις μετακινήσεις στην Κεντρική Μακεδονία

Μηχανήματα της Περιφέρειας ρίχνουν αλάτι στο οδικό δίκτυο.

Σε ετοιμότητα ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν προβλήματα από την κακοκαιρία βρίσκονται οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Έως αυτή την ώρα μηχανήματα της Περιφέρειας ρίχνουν αλάτι στο οδικό δίκτυο, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται κατά κανόνα ομαλά.
Στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής δεν έχουν αναφερθεί....
προβλήματα κυκλοφορίας μέχρι στιγμής.

Μεμονωμένα προβλήματα εμφανίζονται ωστόσο στην πόλη της Βέροιας, ενώ η οδός Αγίου Βασιλείου - Χορτιάτη έκλεισε από την Τροχαία για προληπτικούς λόγους.


Στο ορεινό οδικό δίκτυο, οι οδηγοί θα πρέπει να επιδεικνύουν προσοχή καθώς σε ορισμένες περιοχές χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.


Τα σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας κατά κανόνα θα λειτουργήσουν κανονικά. Σύμφωνα με την Περιφέρεια, στις περιπτώσεις όπου διαπιστώνεται δυσχέρεια των μετακινήσεων λόγω ενδεχόμενης χιονόπτωσης ή παγετού, την ευθύνη για τη λειτουργία ή μη των σχολείων την έχουν οι Δήμαρχοι, αποφασίζοντας σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων.

Κλειστά τα σχολεία στους δήμους Έδεσσας και Νάουσας
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Πέμπτη, τα σχολεία στους δήμους Έδεσσας και Νάουσας, έπειτα από σχετικοί απόφαση των δημάρχων των πόλεων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: