Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Πρώτη η Σουηδία - Στη 17η θέση η Ελευθερία Ελευθερίου

Το απόλυτο φαβορί ήταν και η απόλυτη νικήτρια του 57ου διαγωνισμού τραγουδιού της Γιουροβίζιον. Το τραγούδι της Σουηδίας και η Λορίν με 372 βαθμούς - βαθμολογία ρεκόρ – κέρδισε από την πρώτη στιγμή μια μεγάλη διαφορά.
 Στη δεύτερη θέση οι γιαγιάδες της Ρωσίας με 259 βαθμούς, με 113 βαθμούς διαφορά από την πρώτη θέση, στην Τρίτη η Σερβία και ο Ζέλικο Γιοξίμοβιτς με 214 βαθμούς. Έκπληξη η Αλβανία που κατάφερε να ...
σκαρφαλώσει στην πέμπτη θέση ενώ στην τέταρτη ήταν το Αζερμπαϊτζάν.
Δυστυχώς η Ελλάδα δεν κατάφερε να μείνει στη δεκάδα και η Ελευθερία Ελευθερίου έφθασε μέχρι την 17η θέση ενώ στη 16η θέση βρέθηκε η Κύπρος

Βαθμούς μας έδωσαν η Αλβανία, η Ρουμανία, η Ουκρανία, το Βέλγιο, το Αζερμπαϊτζάν, η Τουρκία, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, η Μολδαβία, η Βουλγαρία, η Γεωργία, η Σερβία, η Γερμανία, η Ρωσία, το Ισραήλ.

Δεν μας ψήφισαν καθόλου, το Μαυροβούνιο, η Αυστρία, η Λευκορωσία, η Μάλτα, το Σαν Μαρίνο, η Γαλλία, Μ.Βρετανία, η Ελβετία, η Σλοβενία, η Κροατία, η Σλοβακία, τα Σκόπια, η Ολλανδία, η Πορτογαλία, η Ισλανδία, η Σουηδία, η Νορβηγία, η Λιθουανία, η Εσθονία, η Δανία, η Λετονία, η Ισπανία, η Φινλανδία, η Σουηδία, η Ιταλία, η Ουγγαρία, η Ουγγαρία.


Ως είθισται το 12αρι της Ελλάδα πήγε στην Κύπρο ενώ το 10άρι στην Αλβανία, αντίστοιχα η Κύπρος μας έδωσε το δικό της 12αρι ενώ τους οκτώ βαθμούς έδωσε στο Αζερμπαϊτζάν και τους 10 βαθμούς στη Σουηδία.


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πρώτου ημιτελικού η Ελευθερία Ελευθερίου πέρασε άνετα στην 4η θέση.


Με απίστευτη ενέργεια η Ελευθερία Ελευθερίου έδωσε τον καλύτερό της εαυτό. Χόρεψε σαν επαγγελματίας, χαμογέλασε στην κάμερα σαν σταρ και τραγούδησε ως άψογη επαγγελματίας. Η νεαρή τραγουδίστρια έδειξε ότι... το λέει η ψυχή της και το κοινό έγινε ένα μαζί της και άρχισε να τραγουδάει... Aphrodisiac!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: