Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 2012

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
 
  vouli.jpegΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΩΡΑ 21.30
ΤΙ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΩΡΗ; (Α. Παναγιωτοπούλου, Α. Καλλίτση, Μ. Θεοχάρη)
Θεατρική παράσταση με τους Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Χρύσα Ρώπα, Αντώνη Καφετζόπουλο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Γιώργο Γαλίτη.
Δηλώνουν αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι να κινητοποιήσουν, σε.....
πανελλαδικό επίπεδο, όλους τους Έλληνες με γέλια, γέλια, γέλια, μπρίο και τρελό κέφι!!!
Συμμετέχουν η Άννα Μονογιού, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Γιώργος Τσούρμας, η Κατερίνα Δημάδη.
Αυτή τους την προσπάθεια στηρίζουν με τα κείμενα τους η Άννα Παναγιωτοπούλου, ο Αλέξης Καλλίτσης, ο Μίνως Θεοχάρης, ο Διονύσης Τσακνής που καλύπτει μουσικά την κίνηση, η Αναστασία Αρσένη που ντύνει και στολίζει τους αγανακτισμένους ηθοποιούς και τους χώρους που θα διαδραματίζεται ο τζερτζελές. Συμβάλουν επίσης στο όλο εγχείρημα ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Άννα Παναγιωτοπούλου, που περιφρούρησαν σκηνοθετικά το όλο θέμα και οι Αφοί Τάγαρη, που θα πληρώσουν τη νύφη.
Τιμές εισιτηρίων: 20 €, 15 € (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μαθητικό, τρίτη ηλικία) και 12 € (άνεργοι, παιδικό). ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ

 
paidikixor.jpgΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΩΡΑ 21.30
ΕΔΩ ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ
Μια μουσική παράσταση, που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, με τραγούδια της επιτυχημένης ραδιοφωνικής εκπομπής (1976-1980) «Εδώ Λιλιπούπολη» του Γ΄ Προγράμματος, όταν ήταν υπό τη διεύθυνση του Μάνου Χατζιδάκι.
Η παράσταση πρωτοπαρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το 2011 στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.
Τους στίχους των τραγουδιών έχει γράψει η Μαριανίνα Κριεζή και τη μουσική οι ταλαντούχοι συνθέτες Λένα Πλάτωνος, Νίκος Κυπουργός, Δημήτρης Μαραγκόπουλος και Νίκος Χριστοδούλου.
Τραγουδά η Παιδική Χορωδία Πολυγύρου, που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής, γεμάτα μουσική και επιτυχίες με συνοδεία 15μελούς ορχήστρας από καταξιωμένους μουσικούς.
Η ενορχήστρωση των τραγουδιών έγινε από τον Μιχάλη Πιπέρκο και την Ιόλη Ρώσσιου.
Τα τραγούδια δίδαξαν η Τατιάνα Σαραφιανού και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Στη διεύθυνση του συνόλου ο Σωτήρης Αλεβίζος.
Σκηνοθετική επιμέλεια: Μαρία Μήτρου.

 
pappous.jpgΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΩΡΑ 21.30
Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ (Δήμητρα Παπαδοπούλου)
Θεατρική παράσταση με τον Κώστα Βουτσά και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Επίσης παίζουν: Θωμαΐς Ανδρούτσου, Σοφία Παυλίδου, Κώστας Αποστολάκης, Πέτρος Λαγούτης.
Σκηνοθεσία: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Αγγελίτα Τσούγκου, Art Director: Φρόσω Ράλλη, Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης, Σχεδιασμός Φωτισμών: Κατερίνα Μαραγκουδάκη, Κοστούμια: Μαρία Κοντοδήμα, Μουσική Επιμέλεια: Κώστας Ζήκος, Παραγωγή: SIGMA Productions, Παραγωγός: Κώστας Σπυρόπουλος
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:
Ο παππούς, οι τρεις ανεκδιήγητες εγγονές του, ένας μπάτσος, κι ένας πιτσιρικάς από το Σύνταγμα, έρχονται αντιμέτωποι με απρόσμενες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις στην Ελλάδα του 2012, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Η μία εγγονή ψάχνει επειγόντως σπέρμα από άνθρωπο εμπιστοσύνης για να κάνει πραγματικότητα τον μεγάλο της καημό, να τεκνοποιήσει. Η δεύτερη ερωτεύεται το συντηρητικό μπάτσο και από το απόλυτο φρικιό μεταμορφώνεται σε γυναίκα για σπίτι με καθωσπρέπει συμπεριφορά. Και η τρίτη κηρύσσει την επανάστασή της και αλλάζει επιτέλους ζωή, θέτοντας τους δικούς της όρους και κανόνες. Μέντορας της οικογένειας ο παππούς φυσικά! Κάτι τα 80 του χρόνια, κάτι το αριστερό του παρελθόν, κάτι η άνοια που τον έχει κυριεύσει, ο παππούς μεταλλάσσεται και γίνεται φαν των Pink Floyd έχοντας ως μότο του τη θρυλική φράση «Hey, teacher, leave the kids alone». Πάνω στις πολιτικές και κοινωνικές απόψεις του παππού, επενδύει ιδεολογικά ο πιτσιρικάς Χάρης και ιδρύει ένα νέο πολιτικό κίνημα με το όνομα «Ψάξου». Στόχος του κινήματος; Να εκφραστεί επιτέλους πολιτικά η γενιά του Συντάγματος. Πρόεδρος του κινήματος; Ο Παππούς. Αντιπρόεδρος, ο Χάρης. Επιτελικές θέσεις κατέχουν ασφαλώς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Το «Ψάξου» γίνεται η ελπίδα του μέλλοντος για την τρελή οικογένεια του παππού και ίσως και για την Ελλάδα. Μία ξεκαρδιστική ελληνική κωμωδία για μια οικογένεια... ακριβώς σαν τη δική μας!
Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό 17 €, Μειωμένο/Φοιτητικό 15 €, Παιδικό (παιδιά κάτω των 12 ετών) 12 €, ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ

 
theodorakis.jpgΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΩΡΑ 21.30
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
Στην τιμητική βραδιά συμμετέχουν:
Στη μουσική, η ορχήστρα του «Μοντάζ», το φωνητικό σύνολο «Θαμυριάδες», η Μικτή Χορωδία Πολυγύρου και στα κείμενα- αφήγηση ο Γιάννης Κύρκου Αικατερινάρης.
Ο Δήμος Πολυγύρου τιμά τον Μίκη Θεοδωράκη, μια μεγάλη προσωπικότητα του Πνεύματος και της Τέχνης. Τιμά ένα πραγματικό Έλληνα και πολίτη της γης, που σε δύσκολους καιρούς, με το μουσικό έργο και την γενικότερη κοινωνική προσφορά του, δόξασε όσο λίγοι τη χώρα μας.
Η μουσική του στο θέατρο και τον κινηματογράφο, και ιδιαίτερα η μελοποίηση έργων μεγάλων ποιητών μας (Σαπφώ, Σολωμός, Κάλβος, Καβάφης, Καρυωτάκης, Πολυδούρη, Σεφέρης, Ελύτης, Ρίτσος, Λειβαδίτης, Αναγνωστάκης, Καββαδίας, Ελευθερίου, Γκάτσος κ.ά.) έγιναν κτήμα του λαού κι έφτασαν στις εσχατιές της γης.
Κύκλοι των τραγουδιών του κατέγραψαν ορόσημα της σύγχρονης ιστορίας μας, που σημάδεψαν τον τόπο μας (Μικρασιατική Καταστροφή, Αντίσταση και Κατοχή, Εμφύλιος, Δικτατορία). Ανάδειξαν τις ομορφιές και το μεγαλείο της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου. Μας έκαναν να αισθανόμαστε υπερήφανοι!
 
Αντί για εισιτήριο ...αν επιθυμείτε, φέρτε ένα βιβλίο, που έχετε διαβάσει, που δε το θέλετε πια, που θέλετε να το μοιραστείτε με άλλους... για τον εμπλουτισμό της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης (οικία Τραγανού).

 
mitsias.jpgspanos.jpgΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΩΡΑ 21.30
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ - ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ - ΠΕΝΥ ΞΕΝΑΚΗ
Ο μεγάλος συνθέτης Γιάννης Σπανός θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα, μια σύνοψη των μεγάλων διαχρονικών του επιτυχιών από το «Νέο Κύμα», τις «Ανθολογίες», τα μεγάλα γνωστά Λαϊκά του τραγούδια και την «Οδό Αριστοτέλους» παίζοντας πιάνο και διευθύνοντας την ορχήστρα του.
Θα τραγουδήσουν, ο Μανώλης Μητσιάς και η Πένυ Ξενάκη. Κατά την διάρκεια της περίπου δύο ωρών συναυλίας του, η ορχήστρα θα αποδώσει γνωστές επιτυχίες από το ρεπερτόριο του Συνθέτη από όλες τις περιόδους της σταδιοδρομίας του, τα κλασσικά του: «Άσπρα Καράβια Τα Όνειρα μας» , «Αν Μ' Αγαπάς», «Οδός Αριστοτέλους», κ.α., τα λαϊκά του: «Άκου Πως Κλαίει Ο Μπαγλαμάς», «Αλάνα» κ.α., από το «Νέο Κύμα»: «Μια Αγάπη Για Το Καλοκαίρι», «Μια Φορά Θυμάμαι» κ.α., την Γ' Ανθολογία: «Σπασμένο Καράβι», «Ιδανικός & Ανάξιος Εραστής» κ.α. Καθώς και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Μανώλη Μητσιά.
Ο Μανώλης Μητσιάς έχοντας εκφράσει από σκηνής αλλά και στη δισκογραφία του το σύνολο σχεδόν της σύγχρονης ελληνικής μουσικής και ποιητικής δημιουργίας, αποτελεί ένα μοναδικό φαινόμενο, ενώ οι ερμηνείες του χαρακτηρίζονται κλασικές και ιστορικές. Ταυτόχρονα τόσο η βυζαντινή μουσική του παιδεία, όσο και η συνεχής και συνεπής ενασχόλησή του με τη δημοτική μουσική μας παράδοση, υπογραμμίζουν αυτή τη μοναδικότητα, συνθέτοντας ένα έργο σπάνιο και πλήρες, στηριγμένο στην υψηλή αισθητική και ποιότητα.
Θα τραγουδήσουν επίσης ο Κώστας Τζιακούλας και ο Κοσμάς Κοκόλης.
Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό 15 €, 12 € (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μαθητικό, τρίτη ηλικία, άνεργοι), παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν.

 
anarhikos.jpgΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΩΡΑ 21.30
Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΧΑΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ (Ντάριο Φο)
Θεατρική παράσταση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, Χρήστο Μπίρο, Τάσο Γιαννόπουλο, Αλέξανδρο Καλπακίδη, Στέλιο Πέτσο, Νικολέτα Κοτσαηλίδου.
Συντελεστές: Μετάφραση: Άννα Βραβαρέσου, Σκηνοθεσία: Σπύρος Παπαδόπουλος, Σκηνικά Κοστούμια: Σάββας Πασχαλίδης, Μουσική και Τραγουδια: Κίτρινα Ποδήλατα, Φωτισμοί: Ανδρέας Μπέλλης, Β. Σκηνοθέτης: Αργύρης Παυλίδης, Ειδικά Εφέ: Αφοι Αλαχούζοι
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:
Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε κατά τη χειμερινή περίοδο 2010-2011, συνεχίστηκε και φέτος για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «ΑΛ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ» (πρώην Ριάλτο), η εκπληκτική κωμωδία του μεγάλου Ιταλού Νομπελίστα συγγραφέα-ηθοποιού Ντάριο Φο. Πρόκειται για μια ανελέητη σάτιρα κατά της εξουσίας με το γνωστό τρελό χιούμορ του Φο, που δεν αφήνει τίποτα όρθιο!
Ένας τρελός για δέσιμο, ειδικός στις μεταμφιέσεις (Σπύρος Παπαδόπουλος), διεισδύει στα γραφεία της κεντρικής Ασφάλειας, μεταμφιεσμένος σε ανώτατο ανακριτή του Υπουργείου Δικαιοσύνης, για να διαλευκάνει την υπόθεση της «αυτοκτονίας» ενός αναρχικού που έπεσε από τον 6ο όροφο της Ασφάλειας κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. Κι από δω αρχίζει το.. γέλιο! Τρομοκρατημένοι οι μπάτσοι γίνονται έρμαια στην εξυπνάδα και στη φαντασία του τρελού, πέφτουν σε όλες τις παγίδες που τους στήνει, οι αντιφάσεις και τα ψέματα πάνε σύννεφο και από άγριοι και βλοσυροί, μεταμορφώνονται σιγά-σιγά σε κάτι αξιοθρήνητα ανθρωπάκια, που δέρνονται μεταξύ τους, είναι έτοιμοι να πηδήξουν κι αυτοί απ' το παράθυρο, τραγουδάνε το pantiera rossa(!), εκλιπαρούν τον τρελό για έλεος και... η κατηφόρα δεν έχει τέλος! Μέσα σε δύο ώρες η Κεντρική Ασφάλεια γίνεται μπάχαλο!
Το έργο είναι γραμμένο για την Ιταλία του '70, αλλά μοιάζει σαν να γράφτηκε χθες για την Ελλάδα του σήμερα!
Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό 18 €, Μειωμένο/Φοιτητικό 15 €, Παιδικό (παιδιά κάτω των 12 ετών) 12 €, ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ

 
perses.jpgΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΩΡΑ 21.30
ΠΕΡΣΕΣ (Αισχύλου)
Παραγωγή του Οργανισμού Ελληνικού Θεάτρου «Αιχμή». Μετάφραση: Κώστας Πολιτόπουλος, Σκηνοθεσία: Γιάννης Νικολαΐδης, Σκηνικά: Μιχάλης Αγγελάκης, Κοστούμια: Όλγα Σχοινά, Μουσική: Μιχάλης Γλυνιαδάκης, Φωτισμοι: Στέφανος Κομιανός, Βοηθός σκην.: Σπύρος Κωνσταντούλας
 
ΔΙΑΝΟΜΗ
ΑΤΟΣΣΑ: Φωτεινή Φιλοσόφου, ΑΓΓΕΛΙΑΦΟΡΟΣ: Γιάννης Νικολαΐδης, ΔΑΡΕΙΟΣ-ΞΕΡΞΗΣ: Ζαχαρίας Ρόχας, ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ: Κώστας Λάσκος, Γιώργος Γεωργίου, Χρήστος Κανέλλης, Μανώλης Σκιαδάς, Βασίλης Ασημακόπουλος, Γιώργος Χουσάκος και χορός ανδρών.
Σημείωμα σκηνοθέτη:
Ελλάδα... η μνήμη της μοίρας μου...
Ο Αισχύλος αναφέρει σε χορικό των «Περσών» ότι ...οι Έλληνες στον πόλεμο ποτέ δεν κάνουν πίσω, σώμα με σώμα πολεμούν με δόρατα κι ασπίδες..! Ήθελα νάξερα τι άλλο κάνουν οι Έλληνες από το να πολεμούν σώμα με σώμα με το θάνατο... τον κίνδυνο και τη μιζέρια, την εισαγόμενη ευτέλεια που προσπαθούν να τους επιβάλλουν οι «πολιτισμικά» αλλόθρησκοι και οι μιμητικά «ευρωπαΐζοντες», εσωτερικοί εφιάλτες, οπαδοί της Άλωσης, της ιδέας του πολιτισμού των Ελλήνων. Πιστέψτε με, καθ' ένας από εμάς τους Έλληνες είναι κι ένας μικρός θεός από τους χιλιάδες τα εκατομμύρια, που αποτελούν αυτό το μοιραίο δωδεκάθεο, που εγκαταστάθηκε στο ψηλότερο σημείο του κέντρου της Ελλάδας, για να εποπτεύει τους Δελφούς, το κέντρο του κόσμου και την Ολυμπία το κέντρο της Ειρήνης και της ευγενούς άμιλλας. Όπου γυρίσει κανείς το μάτι του θα δει την πορεία της ανθρώπινης ύπαρξης. Κοιτάζοντας προς τα κάτω στην Ελευσίνα... το μυστήριο της ζωής, προς τα πίσω το ταξίδι της άγνωστης αιωνιότητας προς την Αχερουσία... σε ολόκληρη τη διαδρομή του ματιού σου βλέπεις διάσπαρτα Θέατρα, Ωδεία, Αγορές, Ασκληπιεία και πεδία μαχών, τόπους υπεράσπισης των ιδεών των ιδανικών και της Δημοκρατίας! Εκεί που σταματάει το βλέμμα σου είναι ένα μικρό νησάκι που το λένε Σαλαμίνα, εκεί που όλος ο κόσμος πρέπει να γονατίσει σαν φόρο τιμής σ΄ αυτούς που προασπίστηκαν όλα αυτά και κυρίως το Δυτικό πολιτισμό. Απ΄ τα καυτά μας δάκρυα ποτίζονται οι ελιές μας που είναι ένα δέντρο που αντέχει στους αιώνες και φουντώνει κάθε μέρα την ελιά του Πλάτωνα και την ιερή δάφνη που βραβεύει τους αγώνες! Σ΄ εμάς έλαχε η μοίρα να πορευθούμε ατραπούς μοιραίους και ακάνθινους! Στα βουερά περάσματα της Σαλαμίνας, αντέχουν ακόμη οι κραυγές... Ω παίδες Ελλήνων ίτε... για αυτούς που ξέρουν και μπορούν να ακούνε..
Γιάννης Νικολαΐδης
Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό 15 €, Μειωμένο/Φοιτητικό 10 €
 
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:--->
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
 
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΩΡΑ 20.00
2η Συνάντηση Χορωδιών Παραδοσιακής Μουσικής από τον Σύλλογο Φίλων της Παράδοσης Πανζερβοχωρίων. Συμμετέχουν οι Χορωδίες της Ν. Μεσήμβριας, της Καρδίας, της Περιστεράς, της Ν. Κρήνης και η Χορωδία του Συλλόγου.
ΟΡΜΥΛΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ (στο πλαίσιο της Γιορτής των Αγ. Αποστόλων και σε συνεργασία με τον Α.Σ. «Δόξα» Ορμύλιας).
Συναυλία με τα «Χάλκινα» από τη Γουμένισσα με την Ορχήστρα του Αργύρη Μάντζιου.
ΟΛΥΝΘΟΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ (στο πλαίσιο της Γιορτής της Ελιάς και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ολύνθου)
Παράσταση Καραγκιόζη για μικρούς και μεγάλους.
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, ΤΡΙΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΩΡΑ 21.00
Αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο με την ορχήστρα του Κώστα Τσολοδήμου. Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολυγυρινών Θεσσαλονίκης.
Συμμετέχει ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου με παράλληλη έκθεση έργων των μελών του και θέμα: «Τα χρώματα της Μεσογείου».
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΩΡΑ 21.00
Συναυλία με την Ορχήστρα Εγχόρδων FACE (Fine Arts Core Education) από τον Καναδά. Μουσική Διεύθυνση Θεοδώρα Σταθοπούλου. Οργάνωση σε συνεργασία με την Παιδική Χορωδία Πολυγύρου.
Συμμετέχει ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου με παράλληλη έκθεση έργων των μελών του και θέμα: «Τα χρώματα της Μεσογείου».
ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Πάρτι νεολαίας με guest dj από τον Σύλλογο Νέων Αγίου Προδρόμου.
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ της Άννας Τοπάλη με θέμα «Αχ! Ελλάδα σ΄ αγαπώ» στον χώρο του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου. Διάρκεια 4-29 Αυγούστου 2012. Ώρες λειτουργίας 19.00-22.00.
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΩΡΑ 21.00
Συναυλία - αφιέρωμα στο Νίκο Καββαδία. Οργανώνει ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου στον προαύλιο χώρο των γραφείων του Συλλόγου.
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
«ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ» με χειροποίητες δημιουργίες των μελών του Κέντρου Ημέρας «Ανατολή» της Α.μ.Κ.Ε. "Σύνθεση", στο χώρο του Κέντρου Ημέρας, Γαληνού 25 (δίπλα στην Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στον Πολύγυρο. Ώρες λειτουργίας: 8:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.
ΒΡΑΣΤΑΜΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (στο πλαίσιο της Γιορτής Κούμαρου σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Σύλλογο Νέων Βραστάμων)
Παράσταση Καραγκιόζη για μικρούς και μεγάλους.
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΩΡΑ 20.30
ΤΟ ΛΑΒΑΛ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ
Η ομάδες χορού ENFAZ (hip hop και modern jazz) από το Λαβάλ της Γαλλίας χορεύουν σε συνεργασία με την ομάδα χορού του Γυμνασίου Πολυγύρου. Εμφανίζεται επίσης η ομάδα Break Dance του Γυμναστηρίου Fitness New Life της Νίκης Τάσιου. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.
ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (στο πλαίσιο της Γιορτής Μανιταριού)
Παράσταση Καραγκιόζη για μικρούς και μεγάλους.
ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (στο πλαίσιο της Γιορτής Κτηνοτροφίας)
Συναυλία με έντεχνα και λαϊκά τραγούδια.
ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΜΑΡΑΘΟΥΣΑ
Απονομή βραβείων 2ου διαγωνισμού ποίησης μαθητών γυμνασίων και λυκείων από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Μαραθούσας
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ «ΝΤΟ ΜΙΝΟΡΕ»
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ 21/7/2012 - ΨΑΚΟΥΔΙΑ 22/7/2012 - ΓΕΡΑΚΙΝΗ 23/7/2012 - ΚΑΛΥΒΕΣ 24/7/2012
***
Προπώληση εισιτηρίων στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου στο ισόγειο του Δημαρχείου πριν από κάθε παράσταση.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 50, 63100 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ
ΤΗΛ.: 23710 21420
ΦΑΞ: 2371350783
www.polygyros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: