Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Συνελήφθησαν δύο άτομα μετά από καταδίωξη σε περιοχές της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθησαν χθες (28.06.2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής με την άμεση συνδρομή των Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, δύο ημεδαποί 23 και 20 ετών , μετά από καταδίωξη σε περιοχές της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης.
Αρχικά, στον Άγιο Μάμα Χαλκιδικής, οι δύο προαναφερόμενοι και ένας ακόμη συνεργός τους, αφού έθραυσαν παράθυρο σταθμευμένου Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου ενός.....
67χρονου ημεδαπού αφαίρεσαν από αυτό μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό και αντικείμενα συνολικής αξίας (1.500) ευρώ περίπου.
Οι ανωτέρω, αφού έγιναν αντιληπτοί από παρευρισκόμενο πολίτη, τράπηκαν σε φυγή με μεγάλη ταχύτητα, καταδιωκόμενοι αρχικά από αυτόν και στη συνέχεια από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών. Ακολούθησε καταδίωξη και στον νομό Θεσσαλονίκης όπου το ανωτέρω όχημα ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη και τελικά οι καταδιωκόμενοι σταθμεύθηκαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Ο άγνωστος συνεργός τους διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται.
Σε βάρος των καταδιωκόμενων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και επικίνδυνες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..
Προανάκριση διενεργήθηκε από Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των συλληφθέντων και σε λοιπά παρόμοια περιστατικά διάρρηξης σταθμευμένων οχημάτων από παραθαλάσσιες περιοχές και αφαίρεσης αντικειμένων από αυτά.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: