Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Ο Πρόεδρος του Τ.Σ Γαλαρινού έκλεβε νερό από το αρδευτικό δίκτυο”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος του Τ.Σ Γαλαρινού έκλεβε νερό από το αρδευτικό δίκτυο”

Την Πέμπτη, 05/07/2012, συνελήφθει από κατοίκους του Γαλαρινού να κλέβει νερό από το δίκτυο άρδευσης ο Πρόεδρος του Τ.Σ Γαλαρινού, Γαλαρινιώτης Γεώργιος.
Το περιστατικό κατήγγειλαν στον αρμόδιο τοπικό Αντιδήμαρχο, κύριο Πύρρο, στον τοπικό υδρονομέα του Δήμου και στο Αστυνομικό Τμήμα Γαλάτιστας οι ίδιοι οι κάτοικοι του χωριού, όργανο δε της Αστυνομίας κατέγραψε το περιστατικό.
Έγγραφη καταγγελία έκαναν οι κάτοικοι και....
στον Δήμαρχο.
Όμως πέρασε μία εβδομάδα χωρίς να υπάρξει καμμία αντίδραση και καμμία απάντηση από την Δημοτική Αρχή.
Αντιδήμαρχος και Δήμαρχος προσπαθούν να καλύψουν τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου. Έχουν εξαφανίσει την έκθεση του τοπικού υδρονομέα που περιγράφει επώνυμα το περιστατικό.
Πριν ένα χρόνο ακριβώς, στις 11/08/2011, είχαμε καταγγείλει ανάλογα γεγονότα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είχαμε ζητήσει και τότε τη διερεύνηση καταγγελιών για κακοδιαχείριση του αρδευτικού δικτύου στο Γαλαρινό.
Δυστυχώς επαληθευτήκαμε ένα χρόνο μετά.
Ζητάμε την άμεση παραίτηση του Προέδρου του Τ.Σ Γαλαρινού, τη διενέργεια Ε.Δ.Ε και την ποινική του δίωξη. Αν δεν το κάνει ο κύριος Δήμαρχος, ο οποίος και εκπροσωπεί τα συμφέροντα του Δήμου, θα ζητήσουμε την παρέμβαση του Εισαγγελέα.
Να διαλευκανθεί επιτέλους μία υπόθεση που ταλανίζει τους αγρότες του Ανθεμούντα εδώ και αρκετά χρόνια. Να μάθουν οι Δημότες ποιός-ποιοί παίρνουν τα χρήματα από τους αγρότες τόσα χρόνια, ποιοί δεν πλήρωσαν ποτέ νερό για την άρδευση των χωραφιών τους, ποιοί “πουλούσαν”το νερό και ποιοί τους κάλυπταν.


Ο Επικεφαλής της Παράταξης
της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δ.Πολυγύρου
Κώστας Μπογδάνος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: