Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΚΙΔΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ & ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣΗμερίδα με θέμα «Επιχειρηματικότητα – Προκλήσεις του σήμερα και του αύριο για την Ανάπτυξη της Χαλκιδικής» συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής με την Αναπτυξιακή Εταιρία Χαλκιδικής (ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ.) και το Εθνικό Επιμελητηριακό... Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 και ώρα 17.30 στο συνεδριακό κέντρου του Επιμελητηρίου στον Πολύγυρο.
Πριν από την έναρξη των εργασιών της πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου, συνάντηση μεταξύ του... Προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) κου Κορκίδη Βασιλείου, που ήταν και ένας από τους προσκεκλημένους ομιλητές της ημερίδας, με τα προεδρεία των εμπορικών συλλόγων και σωματείων της Χαλκιδικής.
Στη συνάντηση ο κος Κορκίδης αναφέρθηκε τόσο στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μικρομεσαία επιχείρηση στην χώρα μας, τα οποία είναι γνωστά σε όλους , αλλά στις προτάσεις και τις δράσεις της ΕΣΕΕ για την ανάκαμψη της ελληνικής μικρομεσαίας επιχείρησης.
Ο κος Κορκίδης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της Χαλκιδικής και απάντησε στα ερωτήματα που του θέσανε οι εκπρόσωποι τους .
Τον κο Κορκίδη συνόδευαν ο κος Φιλιππίδης Παντελής, πρόεδρος των Εμπορικών Συλλόγων της Ομοσπονδίας Κεντρικής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, ο κος Ηλιάδης Χρήστος, Γ΄ Αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ και πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, και ο κος Καρανίκας Γεώργιος, Γενικός Γραμματέας της ΕΣΕΕ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΚΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: