Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Στην ΙΤΒ η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση τουρισμού ITB (Internationale Tourismus-Börse Berlin), που διοργανώνεται στο Βερολίνο από 6 έως 10 Μαρτίου θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συνεχίζοντας την υλοποίηση του ολοκληρωμένου Προγράμματος Τουριστικής Προβολής.
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας λαμβάνει μέρος στην ΙΤΒ με ξεχωριστό περίπτερο, όπου θα διανέμεται πληροφοριακό υλικό σχετικά με τα προϊόντα της ΠΚΜ και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της περιοχής στον τομέα του τουρισμού. Παράλληλα, έχουν...
προγραμματιστεί συναντήσεις με τουριστικούς και επιχειρηματικούς φορείς της Γερμανίας όπως επίσης και με tour operators, με στόχο την προβολή της Κεντρικής Μακεδονίας ως τουριστικού προορισμού.
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας θα βρεθεί στο Βερολίνο ενόψει της ΙΤΒ και στο πλαίσιο της παρουσίας του στη γερμανική πρωτεύουσα, θα συναντηθεί με θεσμικούς φορείς της Γερμανίας και με εκπροσώπους της Ελληνικής Ομογένειας.  
Τα επίσημα εγκαίνια της ΙΤΒ θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013 στις 12:00 το μεσημέρι (ώρα Γερμανίας), ενώ στις 15:00 την ίδια ημέρα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας θα  παραχωρήσει συνέντευξη τύπου σε διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βερολίνο.  
Στην αποστολή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Γερμανία θα συμμετάσχουν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής και αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης για τον Τουρισμό στην ΠΚΜ Γ. Γιώργος,  ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης Π. Γεωργόπουλος  καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: