Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Δ.Τ. ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ & ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓ.ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού – Εξωστρέφεια», σε εκδήλωση που διοργάνωσε την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 και ώρα 14.00, απένειμε στους συμμετέχοντες του επιδοτούμενου σεμιναρίου τις βεβαιώσεις παρακολούθησης τους και τις επιταγές.
Το σεμινάριο που αφορούσε τις εξαγωγικές και τις εν δυνάμει εξαγωγικές επιχειρήσεις, διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), υλοποιήθηκε σε...
πιστοποιημένη αίθουσα του ΚΕΚ των Πετραλώνων, ξεκίνησε την Τετάρτη 27 Μαρτίου και ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2013. Ήταν διάρκειας 40ωρών και συμμετείχαν συνολικά 23 εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι και επιχειρηματίες του νομού μας, όπου κατά κοινή τους δήλωση ήταν ιδιαίτερο κατατοπιστικό και επιμορφωτικό.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, κος Γκιλής Γεώργιος, σε δήλωσή του τόνισε την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει η διοίκηση του Επιμελητηρίου στην επιμόρφωση των επιχειρηματιών, καθώς για το λόγο αυτό έχει ιδρύσει και λειτουργεί με επιτυχία τα τελευταία χρόνια η «Σχολή του Επιχειρηματία» .


Δεν υπάρχουν σχόλια: