Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Διαγωνισμός Φωτογραφίας “1st Flash Fest.” στην Άφυτο Χαλκιδικής

Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Ιουλίου 2013
Διήμερο Διαγωνισμού Φωτογραφίας στην Άφυτο Χαλκιδικής με χρηματικά έπαθλα + Beach Party!
Πάρτε τη φωτογραφική σας μηχανή (και το καλώδιο για τον υπολογιστή) και ξεχυθείτε στα στενά και τις παραλίες της Αθύτου φωτογραφίζοντας τα πάντα!..



Πρώτη μέρα 6/7/13:
Συνάντηση το Σάββατο 15:00 το μεσημέρι για καφέ στο αρχιτεκτονικό γραφείο 2P ARCHITECTS (βρίσκετε στην αρχή του κεντρικού πεζόδρομου που οδηγεί στην κεντρική πλατεία της Αφύτου) για την εισαγωγή του διαγωνισμού και την αίτηση συμμετοχής (10 ευρώ). Από τις 16:00 και μέχρι τις 20:00 με ελεύθερο θέμα φωτογράφισης (οτιδήποτε σας κάνει εντύπωση στην περιοχή), θα πρέπει να παραδώσετε στο τέλος την καλύτερη σας φωτογραφία.
Παράλληλα με την τελευταία μέρα της φωτογραφικής έκθεσης “IMPRESSIONS” του Δημήτρη Βρακά, θα σας περιμένουνε διάφορα σπιτικά εδέσματα, ποτά και άφθονη μουσική.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ολονύκτιο Beach Party στην παραλία.
Δεύτερη μέρα 7/7/13:
Ότι ώρα ξυπνήσουμε, συνάντηση πάλι στο γραφείο για καφέ και πρωινό. Οι φωτογραφίες θα έχουν αναρτηθεί και θα ξεκινήσει άμεσα η ψηφοφορία από τους συμμετέχοντες. Αναλόγως με τον αριθμό συμμετοχών θα οριστούν τα χρηματικά έπαθλα.
Μετά την απονομή θα ακολουθήσει πάρτι μέχρι τελικής πτώσεως!
Σημειώσεις/Διευκρινήσεις:
* Όσα πιο πολλά άτομα μαζευτούμε, ανάλογα θα είναι και τα χρηματικά έπαθλα.
π.χ. Αν δηλώσουν συμμετοχή 30 άτομα, θα μαζέψουμε (30 x 10) 300 ευρώ, οπότε θα πάρει 150 ευρώ ο πρώτος, 100 ευρώ ο δεύτερος και 50 ευρώ ο τρίτος.
Το θέμα όμως δεν είναι τα χρήματα, αλλά το να περάσουμε καλά!
* Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών θα γίνει αποκλειστικά από τους ίδιους τους συμμετέχοντες. Οι αψιμαχίες επιτρέπονται!!
* Για τη διανυκτέρευση μπορείτε να φέρετε μαζί σας τον υπνόσακο σας για ύπνο στην παραλία μετά το Beach Party ή εναλλακτικά όποιος θέλει μπορεί να ειδοποιήσει νωρίτερα για κράτηση δωματίου.
* Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο email: info@2parchitects.com ή στα κινητά: 6946057897 Χάρης, 6947218397 Δημήτρης, 6957629450 Μίμης.
* Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1st_flash_fest.
1st Flash Fest poster


Δεν υπάρχουν σχόλια: