Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Διπλό χτύπημα στη διακίνηση ναρκωτικών από τη Χαλκιδική

Κατασχέθηκαν 2 κιλά χασίς και 190 γρ. κοκαΐνη

Με ένα σμπάρο... τρία τρυγόνια χτύπησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πολυγύρου που ερευνούσαν δυο διαφορετικές αλλά εξ ίσου σοβαρές υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής, έστω και αν χρειάστηκε να βρεθούν... εκτός έδρας για να συλλάβουν τους διακινητές!
Ακολουθώντας τις πληροφορίες που είχαν, βρέθηκαν...

στην Θεσσαλονίκη όπου εντόπισαν αρχικά τα ίχνη ενός 29χρονου Αλβανού που κινούνταν στην περιοχή ευθύνης τους. Όταν προσπάθησαν να του βάλουν χειροπέδες, εκείνος αντιστάθηκε σθεναρά χτυπώντας έναν αστυνομικό αλλά δεν απέφυγε τη σύλληψη. Στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με συνολικά δυο κιλά και 76 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και πάνω του ένα κινητό τηλέφωνο για το οποίο ζητήθηκε άρση απορρήτου.

Λίγο αργότερα, οι άνδρες της Ασφάλειας Πολυγύρου σταμάτησαν και ένα Ι.Χ. φορτηγάκι το οποίο ακολουθούσαν διακριτικά από τη Χαλκιδική και συνέλαβαν τους δυο Έλληνες επιβάτες του ηλικίας 29 και 21 χρόνων. Μέσα στο όχημα και στο σπίτι του 29χρονου, κατέσχεσαν δύο συσκευασίες με 189,8 γραμμάρια κοκαΐνης, άλλη μία με έντεκα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δυο περιτυλίγματα συσκευασίες ναρκωτικών και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Και στις δυο περιπτώσεις, οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αφού εκεί έγινε η σύλληψή τους και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: