Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΑΥΡΙΟ, ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων θα εορτασθεί με λαμπρότητα και επισημότητα σε ολόκληρη τη χώρα, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009. Στη Χαλκιδική ο εορτασμός θα πραγματοποιηθεί στον Πολύγυρο σύμφωνα με το πρόγραμμα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

Ο Νομάρχης κ. Αστέριος Ζωγράφος καλεί όλους τους κατοίκους της Χαλκιδικής να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Γενικός Σημαιοστολισμός
των Δημοσίων Καταστημάτων, του Δημοτικού Καταστήματος, των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ, των Τραπεζών, από τις 8:00 μέχρι τη δύση του ηλίου της ίδιας ημέρας.
Φωταγώγηση όλων των παραπάνω κτιρίων κατά τις βραδινές ώρες.
ΩΡΑ 08:00: Επίσημη Έπαρση της σημαίας μπροστά στο χώρο της Νομαρχίας με απόδοση τιμών από τη Φιλαρμονική του Δήμου Πολυγύρου.
ΩΡΑ 10:00: Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου.
• Πέρας προσέλευσης των Επισήμων ορίζεται η 09.50.
Μετά το τέλος της δοξολογίας θα εκφωνηθεί στο Μητροπολιτικό Ναό ο Πανηγυρικός της Ημέρας, από τον κ. Ιωάννη Κέκερη, Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Χαλκιδικής.
ΩΡΑ 10:30: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο χώρο του Μνημείου των Ηρώων.
Θα ακολουθήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη όλων εκείνων που έπεσαν για την πατρίδα, υπό τους ήχους πένθιμου εμβατηρίου και στη συνέχεια η ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου από τη φιλαρμονική του Δήμου Πολυγύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: