Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Επιστρατεύει τον αποτυχημένο Λούλη η Ντόρα για να ρίξει λάσπη στον Σαμαρά!!!


Ε λάτε τώρα που δεν θυμάστε ποιος είναι ο κύριος...ο αρχιτέκτονας του περίφημου "κεντροδεξιού χώρου" κι ένας από τους ΚΥΡΙΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ (ο άλλος είναι ο επίσης κολλητός της Ντόρας,Γιώργος Σουφλιάς) της συντριπτικής εκλογικής ήττας της ΝΔ με 10 μονάδες διαφορά!Έχει το θράσος λοιπόν,να επιτίθεται στον Σαμαρά λέγοντας τα παρακάτω:

"Κάποια στελέχη με σχετικές κορώνες φαίνεται να προτείνουν μια απερίφραστα “δεξιά στροφή” και την εγκατάλειψη της στόχευσης στον μεσαίο χώρο... Τα κόμματα υπάρχουν φορές που αυτοκτονούν πολιτικά. Μερικές φορές μάλιστα αυτοκτονούν κατά συρροήν. Κάποτε βεβαίως, αναγκάζονται να συνέλθουν. Αφού όμως πρώτα έχουν πληρώσει ένα βαρύ τίμημα".


Είναι προφανές ότι ο Λούλης βγάζει...φλύκταινες με λέξεις όπως "δεξιά","πατριωτισμός" κλπ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΕ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΝΔ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ (!!!),ΟΠΩΣ Η ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΝΕΑ...ΧΡΩΜΑΤΑ (ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ) ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ...ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ!

Η ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΖΕΡ ΛΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

"Είμαστε πολιτικοί ή λογιστές; Πολίτες ή πελάτες; Κάποιοι “σύμβουλοι” που έχουν μεγάλη ευθύνη για την πρόσφατη μεγάλη ήττα της Ν.Δ. μάς κάνουν και μαθήματα. Μας εξηγούν γιατί εμείς η Ν.Δ. είμαστε “φθαρμένο προϊόν”. Γιατί οι ιδέες μας είναι ξεπερασμένες και πρέπει να τις κρύβουμε. Ή να τις αλλάξουμε... Ενδεχομένως και να... ζητήσουμε συγγνώμη γιατί εξακολουθούμε και τις πιστεύουμε. Λυπούμαστε, αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη".

Κατάλαβες Λούλη;Άντε τώρα πίσω στη Ντόρα να καταστρώσετε νέα επικοινωνιακή στρατηγική,που δεν θα υποτιμάει τη νοημοσύνη μας...δύσκολο για σας αυτό βέβαια...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: