Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Στον Έβρο την Τετάρτη ο Αντώνης Σαμαράς

Το νομό Έβρου θα επισκεφθεί σήμερα (Τετάρτη) το απόγευμα ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ενώ την Πέμπτη θα επισκεφθεί τους νομούς Αιτωλοακαρνανίας και Αχαϊας.

Συγκεκριμένα, σήμερα θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη όπου στις 19:00 θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΝΟΔΕ της Ν.Δ. Έβρου, και στις 19.30 θα μιλήσει σε μέλη και φίλους της Ν.Δ. στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρουπόλεως.

Την Πέμπτη ο κ. Σαμαράς θα μεταβεί στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Συγκεκριμένα στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το δημαρχείο Ναυπάκτου και στις 12.30 θα έχει συνάντηση με φίλους και μέλη της Ν.Δ. στο ξενοδοχείο «Ακτή». Στις 13.30 θα επισκεφθεί στο Μεσολόγγι τα γραφεία της ΝΟΔΕ της Ν.Δ. Αιτωλοακαρνανίας και στις 14.00 θα έχει συνάντηση με φίλους και μέλη της Ν.Δ. στο ξενοδοχείο «Θεοξένια».

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Αγρίνιο όπου στις 17.30 θα πραγματοποιήσει ομιλία σε φίλους και μέλη της Ν.Δ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο. Κατόπιν θα μεταβεί στην Πάτρα όπου στις 19.30 θα μιλήσει σε φίλους και μέλη της Ν.Δ. στο Κλειστό Γήπεδο ΕΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: