Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Γ. Παπακωνσταντίνου χθες βράδυ από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, κατά την τελετή εγκαινίων των νέων γραφείων του κόμματος, στη Λεωφόρο Συγγρού.
Μιλώντας σε πολυπληθές ακροατήριο αποτελούμενο από βουλευτές και τέως βουλευτές, κομματικά στελέχη και πολλούς απλούς ψηφοφόρους του κόμματος, ο κ. Σαμαράς απάντησε σε όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες κατά της Ν.Δ. με αφορμή τις...... εξελίξεις γύρω από την πώληση ή την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.
«Και τώρα ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι άλλο αξιοποίηση κι άλλο το "ξεπούλημα" και η "εκποίηση". Κι έτσι τη μια προσυπογράφουν αυτά που λέει η Τρόικα. Την άλλη καταγγέλλουν την Τρόικα. Την άλλη εκπρόσωπος της Τρόικας δηλώνει ότι πρέπει να πουλήσουμε τα πάντα! Την άλλη ο Πρωθυπουργός δηλώνει ότι θα απαγορευτεί κάθε πώληση δημόσιας γης», είπε για το θέμα ο Πρόεδρος της Ν.Δ.

Κατηγόρησε τον κ. Παπακωνσταντίνου για παραλήρημα, αντιδρώντας στην εκ μέρους του υπουργού Οικονομικών κατηγορία ότι ο κ. Σαμαράς ζήτησε να μπουν στο Μνημόνιο τα έσοδα από την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. «(Κατηγόρησε) ποιόν; Εμένα. Που ήμουν από την αρχή αντίθετος! Που το καταψήφισα. Που κατηγορήθηκα γι’ αυτό! Τι να πει κανείς; Πρόκειται για αληθινό παραλήρημα», είπε, επαναλαμβάνοντας πως η ΝΔ έχει προτείνει αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας και κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι βρίσκεται σε σύγχυση.

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση για διαρροές σεναρίων εκλογών, που η ίδια μετά διαψεύδει.
elzoni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: