Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών σε αποθήκες και μάντρες και μία κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας στον Άγιο Μάμα και στο Διονυσίου Χαλκιδικής

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 17 Νοεμβρίου 2012

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 48χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης των κλοπών
Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων εκτιμάται ότι ανέρχεται στο ύψος των (4.540) Ευρώ
Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής έξι περιπτώσεις κλοπών σε αποθήκες και μάντρες που βρισκόντουσαν σε περιφραγμένα οικόπεδα καθώς και μία κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας στον Άγιο Μάμα και στο...
Διονύσιο Χαλκιδικής.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 48χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης των κλοπών, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών.
Από την έρευνα προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος βραδινές ώρες της 20/21-09-2007 καθώς και το χρονικό διάστημα από τα μέσα Οκτωβρίου 2011 έως τα τέλη Αυγούστου 2012 αφαίρεσε συνολικά από έξι αποθήκες ε ργαλεία, μηχανήματα, συσκευές και άλλα αντικείμενα, ενώ αφαίρεσε και μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα την οποία έλυσε σε μέρη, ορισμένα από τα οποία κράτησε στην οικία του, ενώ άλλα τα πέταξε σε απόμερο σημείο.
Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων εκτιμάται ότι ανέρχεται στο ύψος των (4.540) Ευρώ.
Στην οικία του 48χρονου, καθώς και σε απόμερο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, καθώς και τα μέρη της προαναφερόμενης μοτοσικλέτας τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 48χρονου, ο οποίος δε συνελήφθη, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: