Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Σειρά εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα προετοιμάζει ο Δήμος Πολυγύρου. 
Στις 15 και 16 Δεκεμβρίου τα παιδικά χορευτικά τμήματα του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.
 Στις 21 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία – σύμπραξη χορωδιών (Μικτή Χορωδία Πολυγύρου, Παιδική Χορωδία Πολυγύρου και «Φυτώριο» της παιδικής χορωδίας Πολυγύρου) στο Δημοτικό Θέατρο. 
Την επόμενη μέρα στον.... ίδιο χώρο θα παρουσιαστεί η κωμωδία «Η Γιαγιά» ενώ στις 23 και 24 Δεκεμβρίου το Τοπικό Συμβούλιο Πολυγύρου διοργανώνει εκδηλώσεις στην πρωτεύουσα του νομού (Προαύλιο Δημαρχείου και Έξι Βρύσες) με παράλληλο στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς. Ταυτόχρονα προχωρά στη συγκέντρωση τροφίμων για άπορες οικογένειες του Δήμου.
Κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εκδήλωση που απευθύνεται σε παιδιά με ανάγνωση παραμυθιών.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι από 21 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου τα παιδιά στη Γαλάτιστα, την Παλαιόχωρα και την Ορμύλια θα διασκεδάσουν με καρουζελ, που θα λειτουργούν τις απογευματινές ώρες. Την παραμονή των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς τα καρουζελ θα είναι ανοιχτά για τα παιδιά και δύο ώρες το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: