Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Εντοπίστηκε μάντρα ανταλλακτικών στο Λάκκωμα Χαλκιδικής εντός της οποίας βρέθηκαν παραπάνω από 37.900 ναρκωτικά δισκία (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθησαν για την υπόθεση τρεις αλλοδαποί 

Εντοπίσθηκε , έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, μάντρα ανταλλακτικών στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, εντός της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα ψυχοτρόπων ουσιών.
Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες (30-05-2013), πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην προαναφερόμενη μάντρα, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε... ένα σάκο και μία κούτα, συνολικά (37.919) ναρκωτικά δισκία. 
Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 41, 25 και 31 ετών, ενώ στην κατοχή του 41χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον, δύο (2) μαχαίρια.
Αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας συνεχίζουν τις έρευνες για τυχόν συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες αξιόποινες πράξεις καθώς και για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης σχετικά με τη προέλευση και περαιτέρω διάθεση των κατασχεθέντων ναρκωτικών δισκίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: