Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Χαλκιδική λόγω καλοκαιριού


Picture 0 for Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Χαλκιδική λόγω καλοκαιριού

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν στην Επ. Οδό Ν. Μουδανιών - κυκλώματος Κασσανδρείας και συγκεκριμένα από κόμβο Ν. Μουδανιών μέχρι γέφυρα Ν. Ποτίδαιας.
Να αντιμετωπίσει το μποτιλιάρισμα που σημειώνεται κάθε καλοκαίρι στους δρόμους της Χαλκιδικής επιχειρεί η Αστυνομική Διεύθυνση, η οποία προχωρά σε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 31 Μαΐου.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα...
ισχύσουν έως τις 16 Σεπτεμβρίου αφορούν στην Επ. Οδό Ν. Μουδανιών - κυκλώματος Κασσανδρείας και συγκεκριμένα από κόμβο Ν. Μουδανιών μέχρι γέφυρα Ν. Ποτίδαιας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας θερινής περιόδου στο οδικό δίκτυο από κόμβο Ν. Μουδανιών μέχρι γέφυρα Ν. Ποτίδαιας, να μεταφέρεται ο άξονας της οδού κατά ενάμισι (1,5) μέτρο με τοποθέτηση κινητών πλαισίων (ΚΩΝΩΝ) , ώστε να διευρύνεται το ρεύμα κυκλοφορίας ΕΙΣΟΔΟΥ - ΕΞΟΔΟΥ ανάλογα και να παρέχεται στους οδηγούς των οχημάτων η δυνατότητα παράλληλης κίνησης σε δύο σειρές (στοίχους), στις κάτωθι περιπτώσεις:

i) Κάθε Παρασκευή και ώρες 15.00 έως 21.00,
ii) Κάθε Σάββατο και ώρες 09.00 έως 21.00,
iii) Κάθε Κυριακή και ώρες 15.00 έως 22.00,
και επιπλέον
iv) Την 24-06-2013 (Αγ. Πνεύματος) και ώρες 15.00 έως 21.00.
v) Την 15-08-2013 και ώρες 15.00 έως 21.00.
vi) Σε κάθε άλλη περίπτωση που οι ανάγκες και οι καταστάσεις επιβάλουν τη λήψη του μέτρου, κατά κρίση Διοικητού Τ.Τ. Ν.Μουδανιών.
Η σήμανση για εφαρμογή του μέτρου θα πραγματοποιείται με φορητές ρυθμιστικές πινακίδες, κινητά πλαίσια (κώνους) καθώς και ρυθμιστές τροχονόμους, όταν κρίνεται αναγκαίο.

Επίσης η Αστυνομική Διεύθυνση εξουσιοδοτεί το Τμήμα Τροχαίας Ν. Μουδανιών για τη λήψη κάθε άλλου πρόσθετου μέτρου κυκλοφοριακής τεχνικής, εφ’ όσον απαιτηθεί, τόσο στο ανωτέρω αναγραφόμενο οδικό δίκτυο όσο και στο λοιπό αρμοδιότητός του. Ομοίως εξουσιοδοτούμε το Τμήμα Τροχαίας Ν. Μουδανιών για τη διεύρυνση ή μείωση του ωραρίου εφαρμογής της απόφασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: