Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Από το γραφείο του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι το δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 29 Μαϊου 2013 ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ για την επόμενη ΤΡΙΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 και ώρα 20:00, με θέματα στην ημερήσια διάταξη τα ακόλουθα:
1. Αναμορφώσεις προϋπολογισμού οικ. Έτους 2013 (Εισηγ.: κ. Χ. Βορδός)
2. Αποδοχή τακτικής κατανομής ποσού 129.440,07 στον Δήμο Πολυγύρου (Εισηγ.: κ. Χ. Βορδός)
3. Αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών από Δάνειο (Εισηγ.: κ. Χ. Βορδός)
4. Αποδοχή 5ης εντολής...
ΣΑΤΑ έτους 2013 για έργα και επενδυτικές δραστηριότητες και κατανομής της(Εισηγ.: κ. Χ. Βορδός)
5. Λήψη απόφασης για χωροθέτηση στάσης ΚΤΕΛ στον Πολύγυρο (εξ αναβολής) (Εισηγ.:κ. Α. Χλιούμης)
6. Λήψη απόφασης για βελτιωτικές παρεμβάσεις στα γεωμετρικά χαρακτηριστικά της οδού Ασκληπιού και προσαρμογή της στις υφιστάμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (Εισηγ.: κ. Α. Χλιούμης)
7. Παραλαβή αρχιτεκτονικής μελέτης του έργου με τίτλο: "Εσωτερικές διαρρυθμίσεις τμήματος υπογείου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου" (Εισηγ.: κ. Α. Χλιούμης)
8. Παραλαβή αρχιτεκτονικής μελέτης του έργου με τίτλο: "Εσωτερικές διαρρυθμίσεις τμήματος ισογείου του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου" (Εισηγ.: κ. Α. Χλιούμης)
9. Τοποθέτηση πινακίδων ρύθμισης κυκλοφορίας στην οδό Ιπποκράτους στον Πολύγυρο (έμπροσθεν του Γ.Ν.Χ.) (Εισηγ.:κ. Γ. Γκλάβας)
10. Λήψη απόφασης για την ανανέωση της σύμβασης μεταξύ ΦΟ.Δ.Σ.Α. Δήμου Πολυγύρου και της εταιρείας "ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.", σχετικά με την συγκέντρωση των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών προς ανακύκλωση (Εισηγ.: κ. Γ. Λιόντας)
11. Λήψη απόφασης Δ.Σ. για την παραχώρηση οχήματος στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων για την πραγματοποίηση περιπολιών επιτήρησης Δασικών Εκτάσεων κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου έτους 2013 (Εισηγ.:κ. Γ. Γκλάβας)
12. Προσφορά για την εκτίμηση αγοραίας αξίας 2 ακινήτων που ανήκουν στο Δήμο, αντικειμενικής αξίας περίπου 120.00,00 € καθώς και για την εκτίμηση 1 ακινήτου που ανήκει σε ιδιώτη, αντικειμενικής αξίας περίπου 200.000,00 € (Εισηγ.: κ. Χ. Βορδός)
13. Άδειες υπαίθριου πλανόδιου και στάσιμου εμπορίου (Εισηγ.: κ. Γ. Λιόντας)
14. Καθορισμός των χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης και καθορισμός τιμήματος για τους έχοντες το δικαίωμα της χρήσης άνευη δημοπρασίας (όμοροι) ή με δημοπρασία (Εισηγ.:κ. Χ. Βορδός)
15. Εξέταση αίτησης του κ. Λόγαρου Βασιλείου για παραχώρηση μίας θέσης στάθμευσης επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 6 στον Πολύγυρο (Εισηγ.:κ. Γ. Γκλάβας)
16. Εξέταση αίτησης για τοποθέτηση πινακίδας Ρ40 μπροστά στην οικία του κ. Συμεωνίδη Νικολάου στην οδό Εμμ. Παπά 5 στον Πολύγυρο (Εισηγ.:κ. Γ. Γκλάβας)
17. Εξέταση αίτησης του κ. Μαναζή Αθανασίου του Πανταζή, σχετικά με υδροδότηση του αγρού του στην Περιοχή "Τσουλναρούδα" Πολυγύρου (Εισηγ.:κ. Γ. Γκλάβας)
18. Εξέταση αίτησης του κ. Γκιρτζιμάνη σχετικά με υδροδότηση του αγρού του το οποίο βρίσκεται στο 1ο χιλ. Γερακινής-Καλυβών Δήμου Πολυγύρου (θετικό το Τ.Σ) (Εισηγ.: κ. Γ. Γκλάβας)
19. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο: "Διαμόρφωση χώρων νεκροταφείων Δ.Δ. Ορμύλιας (Εισηγ.:κ. Χ. Δημητριάδης)
20. Διαγραφή χρεών (Εισηγ.: Χ. Βορδός)
21. Έγκριση πρακτικού για την εκμίσθωση εδαφικών εκτάσεων γαιών της σχολικής περιουσίας Α/θμιας εκπαίδευσης των Δ.Ε. Πολυγύρου- Ορμύλιας- Ανθεμούντα- Ζερβοχωρίων (Εισηγ.: κ. Χ. Βορδός)
22. Έγκριση εισηγητικής έκθεσης της Κ.Ε.ΔΗ.ΠΟ., για την τεκμηρίωση των εσόδων και εξόδων αυτής του διαχειριστικού έτους 2013 (Εισηγ.: κ. Γ. Λιόντας)
23. Λήψη απόφασης σχετικά με την αλλαγή τοποθεσίας Λαϊκής Αγοράς Γαλάτιστας (εξ αναβολής) (Εισηγ.:κ. Ι. Πύρρος)
24. Αίτηση δημοτικού υπαλλήλου για αντικατάστασή του από επιτροπές που συμμετέχει λόγω της επικείμενης συνταξιοδότησής του (Εισηγ.: κ. Χ. Βορδός)
25. Αίτημα Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε.Ε προς το Δήμο Πολυγύρου για προσωρινή παραχώρηση χώρου φιλοξενίας του σωματείου εντός του Δημοτικού Καταστήματος (Εισηγ.:κ. Χ. Βορδός)
26. Αναπροσαρμογή τελών διαφήμισης (Εισηγ.: κ. Χ. Βορδός)
27. Οργάνωση 5ου Φεστιβάλ Πολυγύρου(Εισηγ.: κ. Δ. Ζαγγίλας)
28. Επιχορήγηση αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων (Εισηγ.: κ. Χ. Σοφοτάσιος)
29. Εξέταση πρότασης κ. Ζωγραφάκη Γ. για μετονομασία οδών στον Πολύγυρο, για τα εκατοντάχρονα του Δήμου Πολυγύρου (Εισηγ.: κ. Δ. Ζαγγίλας)
30. Καθορισμός ωραρίου εργασίας υπαλλήλων στις υπηρεσίες καθαριότητας και ύδρευσης (Εισηγ.: κ. Γ. Γκλάβας)
31. Λήψη απόφασης για μονοδρόμηση της οδού Κ. Παλαμά στον Πολύγυρο, μετά από αίτημα δημότη (Εισηγ.:κ. Γ. Γκλάβας)
32. Έγκριση της εκτός έδρας μετακίνησης, διαμονής και εκτός έδρας αποζημίωσης Δημάρχου (Εισηγ.: κ. Δ. Ζαγγίλας).


ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: