Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Επίσκεψη επιχειρηματιών από το Δήμο της CUKARICA της Σερβίας

Το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής, συνεχίζοντας την προσπάθειά του για την προβολή και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της Χαλκιδικής, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β με επιχειρήσεις της πόλης Cukarica από την γειτονική Σερβία, με σκοπό την προώθηση των εμπορικών και επενδυτικών συνεργασιών.
Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν το πρωινό της Τετάρτης 15 Μαΐου στο χώρο του Επιμελητηρίου και αφορούσαν κυρίως τον τομέα του τουρισμού και της εμπορίας φρούτων και λαχανικών.
Στο κάλεσμα του...
επιμελητηρίου για τις επιχειρηματικές συναντήσεις ανταποκρίθηκαν δέκα επιχειρήσεις από το νομό μας, που όπως δήλωσαν μετά το πέρας των επιχειρηματικών επαφών, ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικές και αναμένουν άμεσα θετικά αποτελέσματα
Ο πρόεδρος του κος Γκιλής Γεώργιος καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στην σερβική αντιπροσωπεία στο συνεδριακό κέντρο του επιμελητηρίου, αντάλλαξαν δώρα, ενώ υπήρξε δέσμευση και από τις δύο πλευρές, για συνέχιση των επιχειρηματικών συναντήσεων με ανταλλαγή αποστολών με απώτερο σκοπό την επίτευξη νέων εμπορικών συμφωνιών.
Η σερβική επιχειρηματική αντιπροσωπεία που αποτελούνταν από 16 άτομα, επικεφαλής της οποίας ήταν ο αντιδήμαρχος της Cukarica κος Uroš Janković, επισκέπτεται το νομό μας από 14 έως 17 Μαΐου, κατόπιν πρόσκλησης της διοίκησης του επιμελητηρίου Χαλκιδικής .
Κατά την παραμονή της στη Χαλκιδική πραγματοποίησε επίσκεψη στο δημαρχείο του Πολυγύρου και της Σιθωνίας ενώ στο πρόγραμμά της περιλαμβάνονταν και ξεναγήσεις σε τουριστικά αξιοθέατα του Δήμου Σιθωνίας..




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΚΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: