Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΠ: ΔΕΛΤΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΟΓΑ

  ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΟΓΑ 2013-2014 ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΕΠ
Ο Λογαριασμός Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ θέτει σε εφαρμογή την υλοποίηση του προγράμματος δωρεάν παροχής 100.000 Εισιτηρίων Θεάτρου από την  8-Ιουλίου 2013.
Τα Δελτία Θεάματος και μέχρις εξαντλήσεώς τους θα διανέμονται από όλα τα ΚΕΠ της χώρας.
 Καθορίστηκε το εν λόγω πρόγραμμα να εφαρμοστεί σε πόλεις όλων των νομών της χώρας, όπου θα δοθούν παραστάσεις - συμπεριλαμβανομένων και των...
παιδικών- από θεατρικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις που λειτουργούν υπό οποιαδήποτε νομική μορφή, κατά τη θερινή θεατρική περίοδο 2013 και τη χειμερινή περίοδο 2013-2014 και τα Δελτία Θεάματος να διανέμονται από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).
Δικαιούχοι του προγράμματος είναι:
1. Όλοι οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ.
2. Οι ασφαλισμένοι του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης Αγροτών, που είναι ασφαλιστικά ενήμεροι
3. Τα μέλη των οικογενειών των ανωτέρω προσώπων (σύζυγοι-παιδιά) που είναι έμμεσα ασφαλισμένα στον ΟΓΑ.
4. Επιζώντες (χήρες-ορφανά) που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου ασφαλισμένου ή συνταξιούχου του ΟΓΑ
Δικαιολογητικά που απαιτούνται:
1. Βιβλιάριο Υγείας Ο.Γ.Α. (ατομικό και των προστατευομένων μελών), θεωρημένα- σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.
2. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
3. Απόκομμα πληρωμής σύνταξης (εφόσον υπάρχει) ή απόκομμα καταβολής εισφορών για ασφαλισμένους ( ζητείται προκειμένου να εισαχθεί ο Α.Μ. ΟΓΑ στην Αίτηση )
4. Οι χήρες με  ανήλικα παιδιά  που λαμβάνουν σύνταξη επιζώντων λόγω θανάτου ασφαλισμένου ή συνταξιούχου του ΟΓΑ θα πρέπει επιπλέον να προσκομίσουν την επιστολή που τους έχει στείλει ο ΟΓΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα Δελτία των συζύγων και των τέκνων μπορούν να παραληφθούν από τον ένα εκ των συζύγων, εφόσον προσκομισθούν τα Βιβλιάρια Υγείας και τα Δ.Α.Τ του άλλου συζύγου και των τέκνων (για όσα υποχρεούνται να έχουν Δ.Α.Τ)
Σε κάθε άλλη περίπτωση απαιτείται εξουσιοδότηση με γνήσιο υπογραφής από Δημόσια Υπηρεσία ή ΚΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: