Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

XΟΡΗΓΗΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ TΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΕΚΔΡΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑE/OΓΑ ΕΤΟΥΣ 2013 ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΕΠ
Έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής στα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΓΑ έτους 2013 και της διενέργειας κλήρωσης για την ανάδειξη των δικαιούχων Δελτίου, σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία χορήγησης Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών μέσω των ΚΕΠ ξεκινά στις 8-7-2013.
Οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του ΟΓΑ που...
υπέβαλαν Αίτηση Συμμετοχής στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας, θα μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης και να λάβουν τα Δελτία τους από τα ΚΕΠ όλης της χώρας και όχι απαραίτητα από το ΚΕΠ στο οποίο υπέβαλαν Αίτηση.
Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα της κλήρωσης και από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ www.oga.gr/  (επιλογή: Κληρωθέντες Δικαιούχοι)
Από τα ΚΕΠ θα χορηγούνται στους δικαιούχους:
Α) Για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού: Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού.
Β) Για το Εκδρομικό Πρόγραμμα: Δελτία Εκδρομικού Προγράμματος
H λίστα με τα συμβεβλημένα καταλύματα και τα τουριστικά γραφεία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ http://www.oga.gr/
Οι κληρωθέντες δικαιούχοι της παροχής δωρεάν βιβλίων δε θα παίρνουν Δελτία αγοράς βιβλίων από τα ΚΕΠ αλλά θα απευθύνονται κατευθείαν στα συμβεβλημένα με τον ΟΓΑ βιβλιοπωλεία όταν ο ΟΓΑ ανακοινώσει την έναρξη του προγράμματος.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΛΗΡΩΘΕΝΤΩΝ
Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αναζήτηση των κληρωθέντων και να εισαχθεί ο σωστός Α.Μ. ΟΓΑ ή ο Α/Α της Αίτησης Συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει απαραιτήτως να προσκομίζουν στα ΚΕΠ:
α) Αντίγραφο της Αίτησης Συμμετοχής τους και Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (ή   Διαβατήριο),
     ή
β) - Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεων ή Επιταγή πληρωμής σύνταξης ή απόκομμα   καταβολής εισφορών, εφόσον υπάρχουν (για εύρεση Α.Μ. ΟΓΑ)
     - Βιβλιάριο Υγείας ΟΓΑ
     - Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (ή Διαβατήριο)
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα Δελτία των συζύγων και των τέκνων μπορούν να παραληφθούν από τον ένα εκ των συζύγων, εφόσον προσκομισθούν τα Βιβλιάρια Υγείας και τα Δ.Α.Τ του άλλου συζύγου και των τέκνων (για όσα υποχρεούνται να έχουν Δ.Α.Τ)
Σε κάθε άλλη περίπτωση απαιτείται εξουσιοδότηση με γνήσιο υπογραφής από Δημόσια Υπηρεσία ή ΚΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: