Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΕΡΓΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


Τρεις αθλητικές παρεμβάσεις υλοποιούνται αυτό το διάστημα στο Δήμο Πολυγύρου. 
Πρόκειται για την κατασκευή κερκίδων στο γήπεδο της Ολύνθου, την ανακατασκευή των αποδυτηρίων στο γήπεδο Βραστάμων και την κατασκευή χλοοτάπητα στο γήπεδο του Αγίου Προδρόμου. 
Η πρώτη παρέμβαση, προϋπολογισμού 90.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Ελλάδα 2004» και ιδίους πόρους ενώ οι άλλες δύο αποκλειστικά με χρήματα του Δήμου Πολυγύρου.
«Ως Δημοτική αρχή έχουμε θέσει στις πρώτες μας προτεραιότητες την υλοποίηση έργων και δράσεων που απευθύνονται στη νεολαία μας. Σκοπός μας είναι να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του αθλητισμού δίνοντας ώθηση στα νέα παιδιά να συμμετέχουν στα σωματεία, που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας. Σημαντικό είναι ακόμη να φέρουμε τους νέους στα γήπεδα, όπου θα διαθέτουν δημιουργικά ένα μεγάλο μέρος του ελεύθερού τους χρόνου. Εξάλλου είναι υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε με καλύτερες αθλητικές υποδομές τις ομάδες μας και όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σε αυτές και προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις για το καλό του τόπου.» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Θωμάς Καπλάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: