Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Υπογράφτηκε η εργολαβική σύμβαση για την κατασκευή του νέου 12/θέσιου Λυκείου Ν. Μουδανιών. 
Τη σύμβαση υπέγραψαν ο Νομάρχης κ. Αστέριος Ζωγράφος και εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «ΕΝΕΡΓΟΝ ΑΤΕ» παρουσία του Αντινομάρχη Ι. Τζίτζιου και υπηρεσιακών παραγόντων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α.Χ. Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο σχολικής στέγης προϋπολογισμού 2.254.000 ευρώ (μετά από την έκπτωση) το οποίο θα ωφελήσει τη μαθητική κοινωνία των Ν. Μουδανιών και των γύρω Δημοτικών Διαμερισμάτων, η οποία αυξάνεται ραγδαίως.......
Η έναρξη των εργασιών κατασκευής θα γίνει άμεσα αφού υπάρχει η αναγκαία χρηματοδότηση για την υλοποίηση του μεγάλου αυτού σχολικού συγκροτήματος σύγχρονων προδιαγραφών.
Ο Νομάρχης Αστέριος Ζωγράφος σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:
«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί σήμερα ένα όνειρο δικό μας αλλά κυρίως των κατοίκων των Ν. Μουδανιών παίρνει σάρκα και οστά. Από την αρχή της θητείας μας ξεκινήσαμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια δίνοντας λόγο τιμής στους κατοίκους της περιοχής για το συγκεκριμένο σχολείο. Οι κάτοικοι των Ν. Μουδανιών θα πρέπει να αισθάνονται όχι μόνο υπερήφανοι αλλά και αισιόδοξοι γιατί τα παιδιά τους θα μπορέσουν στο μέλλον να διαπαιδαγωγούνται μέσα σ’ ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον.
Πετύχαμε κατά τη διάρκεια της θητείας μας χρηματοδοτήσεις οι οποίες ξεπέρασαν τα τριάντα εκατομμύρια ευρώ και δε σταματάμε εδώ. Συνεργαζόμαστε με τους Δήμους, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και την επόμενη εβδομάδα θα υπογραφεί και η σύμβαση για την επισκευή σαράντα σχολικών κτιρίων, συνολικού προϋπολογισμού 2.750.000 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: